Συνταγουλα!!!
Γεια σας!Σκευτικα μια συνταγη μονη μου για ενα γλυκο και ειπα να σας την πω!!!
ΥΛΙΚΑ:
Μπισκοτα ολικης αλεσης
1 φακελακι <<Ανθος αραβοσιτου ΓΙΩΤΗΣ>>
Ζαχαρη αχνη
1 βανιλια σε σκονη
Κρεμα γαλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε τα μπισκοτα στο μουλτι και τα κανουμε σχεδον τριματα.Τα μοιραζουμε σε μπολακια για να φτιαξουμε την βαση.Φτιαχνουμε την κρεμα <<Ανθος αραβοσιτου>> συμφωνα με τις οδηγιες που βρισκονται στο πισω μερος απο το φακελακι.Σερβιρουμε πανω απο το τριμενο μπικοτο.Χτυπαμε στο μιξερ την κρεμα γαλακτος , την ζαχαρη καιτην βανιλια και περιμενουμε μεχρι να σφιξει.Την βαζουμε σε κορνε και την απλονουμε πανω απο την κρεμα.Τελος , αν θελετε ,μποριτε να πασπαλισετε με τρουφα ή καποια αλλη γαρνιτουρα.Το βαζουμε στο ψυγειο για 1-2 ωρες για να δεσει καιειναι ετοιμο να το απολαυσετε!!!
Καλη επιτυχεια!!!
Γεια σας!Σκευτικα μια συνταγη μονη μου για ενα γλυκο και ειπα να σας την πω!!!
ΥΛΙΚΑ:
Μπισκοτα ολικης αλεσης
1 φακελακι <<Ανθος αραβοσιτου ΓΙΩΤΗΣ>>
Ζαχαρη αχνη
1 βανιλια σε σκονη
Κρεμα γαλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε τα μπισκοτα στο μουλτι και τα κανουμε σχεδον τριματα.Τα μοιραζουμε σε μπολακια για να φτιαξουμε την βαση.Φτιαχνουμε την κρεμα <<Ανθος αραβοσιτου>> συμφωνα με τις οδηγιες που βρισκονται στο πισω μερος απο το φακελακι.Σερβιρουμε πανω απο το τριμενο μπικοτο.Χτυπαμε στο μιξερ την κρεμα γαλακτος , την ζαχαρη καιτην βανιλια και περιμενουμε μεχρι να σφιξει.Την βαζουμε σε κορνε και την απλονουμε πανω απο την κρεμα.Τελος , αν θελετε ,μποριτε να πασπαλισετε με τρουφα ή καποια αλλη γαρνιτουρα.Το βαζουμε στο ψυγειο για 1-2 ωρες για να δεσει καιειναι ετοιμο να το απολαυσετε!!!
Καλη επιτυχεια!!!